Friday 30 July 2010

Hjälp!

Nu när jag äntligen har fått mitt 1:a handskontrakt så ska jag tapetsera en fondvägg med min favorit tapet. Hela tiden har jag varit inställd på den ljusblåa tapeten, men när jag var i affären såg jag att den vita var pärlemor vit med lite skimrande effekt. Men shizer, beslutsångest!
Ska jag tapetsera med den blåa eller vita? Övriga väggar ska vara kritvita och jag har många vita möbler.
Vad tycker ni?


9 comments:

Elinani.blogg.se said...

jag tycker den ljusblå gör mönstret mer rättvisa 8och så var det en himla fin färg9.

SaraMy said...

oj oj oj vad svårt!
Jag skulle nog ta den vita, alla dom andra färgerna kommer fram då och blir mer rena. Men det är ju bara min perosnliga åsikt, jag är rätt mycket för färg som smälter in i resten av inredningen. Sen beror det ju lite på hur stor väggen du skall tapetsera är också. I övrigt, jävligt fin tapet =)

SaraMy said...

nej nej nej nu ångrade jag mig, definitivt den blå!!! (inte mkt till nytta jag inte..)

Hannah said...

Den blåa är helt underbar! den vita inte riktigt lika underbar, det är något med mönstret och bakgrundsfärgen som inte riktigt gör sig lika bra :)

Olga said...

Ja, man ska nog följa sin första instinkt. Jag kör på den blåa! :) Tack för era åsikter söta tjejer!

Miriam said...

Haha, aaaw! jag blir glad!:)
jag har fortfarande inte bestämt mig, det kanske bara blir en nertrappning, elelr så är jag bara i någon svacka eller nått. Svarar på kommentarer gör ajg iallafall :)

i den vita lyser mönstret fram mer tycker jag, men samtidigt är det ju bäst med blått om du har många vita möbler. Urtjusigt var de tom inte annat! och hurra för förstahandskontrakt! får du ändra hur mycket du vill då?:)

Lena said...

Blå :D

kajsa said...

BLÅ! Den blå var mycket mer alice i underlandet, tecknade serier, söta karameller och mystiska sagor än den vita. Blå blå blå blå.
Och för hundrade gången; FY SATAN vad du är fantastisk Olga.

Olga said...

Kajsa; DU är fantastisk!