Friday, 16 April 2010

Egentligen

borde jag sitta och arbeta frenetiskt med mitt gestaltningsarbete för skolan, men jag behöver lite paus. Behöver få rita vad jag än vill.
Konstigt hur det där funkar, om jag inte får rita under en endaste dag så börjar min hand nästan att klia. Hur som helst, här är finaste Kajsa med sina fina flätor och lite möss. En kombo som aldrig slår fel, eller?
P.S Kajsa, jag hoppas att det är okej att jag ritade av dig. D.S

3 comments:

kajsa said...

Alltså oh my fucking god. Jag och min nyss hemkomne, numera amerikaniserade, vän är helt mållösa. Detta är den snyggaste bilden jag någonsin sett på mig, avritad. Jag döööör. Finns det någon liten chans i världen att jag skulle kunna få den? eller få den per mail i större format så jag kan typ.. glo på migsjälv (och de fantastiska mössen som jag bara älskar). Du är så grym människa. Mållös är ordet jag är. M to the ållös.

Olga said...

Kajsa: Absolut! Dock är orginal teckningen i svart vitt och inte med blått som den digitala kopian. Maila över din adress så skickar jag den på posten. :)

pappersplan@gmail.com

kajsa said...

Allts åååååh. Första gången jag kollar på teckningen igen på någon vecka och jag är så imponerad att jag dör. Du är en killer! Killer killer killer. Mailar dig medebums! PUSS
ps. ska göra världens blogginlägg om dig när jag är hemma i Stockholm igen. Du sopar ju fan gatan med alla medelmåttiga ritbloggar som cirkulerar och får uppmärksamhet. Måste dock komma hem eftersom poikvenens dator inte samarbetar när jag vill kopiera bilder. ds.