Tuesday, 6 July 2010

Jag såg på

Eclipse filmen häromdan. Streamad så klart, jag skulle inte betala för att gå och se på Twilight filmerna. Jag vet inte, jag tycker att de är lite fjantiga. Fast det kan vara så att de är grymt bra och jag är helt enkelt för gammal för att ryckas med hela puppy-love-jag-kan-inte-leva-utan-dig-trots-att-jag-bara-är-sexton-eller-vad-fan-hon-nu-ska-föreställa-att-vara-i-filmen karusellen. Jag är helt enkelt en alldeles för cynisk skillsmässounge.

4 comments:

Hannah said...

hahah jag slåss med att känna som du känner och älska det. fast jag älskar inte filmerna. utan böckerna. men så är jag en hopplös romantiker. fast många gånger tänker jag herregudtöntigajävlabrudduär18ochtrorattalltärförevigtGAH!

Catrin said...

Jag har aldrig läst böckerna och har aldrig tänkt tanken att se filmerna förrens en vän frågan mig om jag ville se den tredje filmen på bio. Det kan jag väl tänkt jag. Men var tvungen att se de två första filmerna första. Och jag tyckte nog att de var ganska bra, kanske för att min förväntningar var låga. Men jag ser fram emot tredje filmen!

finfin blogg du har!

Olga said...

Catrin: kanske var mina förväntningar för höga då filmerna var så omtalade och hype:ade. Eller kanske så är det för att jag gillar True Blood som är lite mer "vuxet" och Twilight filmerna blir fjantiga i jämförelse. ;)

Miriam said...

lol XD
Jag bara tänker på hur mycket mer mogen (eller vad man ska säga) han måste vara än henne egentligen. Jag menar, om hon är sexton (elelr nått sånt, varken läst dem elelr sett filmerna, men det ligger på 'att göra'listan) och han är..100? Jag menar, undrar om de har så mycket gemensamt då egentligen. han har ju hängt med i svängarna ett tag och borde vara vuxen, fast i en 16-årings kropp och då är det bara euuuw att han hänger efter tonårstjejer o_O

<---- allt det där var bara en omväg för att säga att jag älskar gifen. SCHNYGGT!