Monday, 30 August 2010

Fördelen med att

vara singel igen och få en egen lägenhet är att man kan inreda den precis hur man vill. Jag har länge velat ha en sådan där rokokosoffa och häromdan hittade jag en på stadsmissionen. Tusen kronor ville de ha för den, men snubben som jobbade där var hur shysst som helst och gav mig den för femhundra kronor.


Men inte nog med det, jag hade även spanat in den här stolen som kostade hundratjugo kronor och han slängde in den i priset. Fattar ni, FEMHUNDRA KRONOR för en soffa och en stol.
Nästa steg är att måla och klä om, kommer bli så snyggt om jag får säga det själv! och det bästa är att ingen jäkla kille kommer tycka att det är tantigt och att man inte kan ha fåglar på väggen osv. I för sig så var mitt ex aldrig sådan, han lät mig komma undan med rätt mycket.
Vidare så vet jag att det står Ritblogg på min header, men jag har inte haft tid att rita p ga sommarkursen, möbeljakten och den kommande flytten. På onsdag börjar även skolan igen och jag fyller också år. Kul att varje år få börja skolan på ens födelsedag.
Tyck synd om mig!


The benefit of being single and getting your own apartment is that you can decorate it however you want! The other day I got a really good deal on this rococo couch and chair. The next step is to refurbish them. I know there hasn't been a lot of drawings lately, but I've been busy with my summer course, looking for furniture and the new apartment. On wednesday my school starts again and it's also my birthday. I kinda sucks to start school every year on your birthday.
So feel sorry for me!

8 comments:

elinani.blogg.se said...

fysjutton vad fint! drömsoffa och finaste tapeten.

Olga said...

Tack du söta! :)

Victoria said...

Sv: Tack så mycket Olga! Tror jag håller med dig :)

Man ska ta för sig när man slipper kompromissa! Det kommer att bli så fint så! Unna dig :)

branx said...

guuuuud vad tantigt! :)

kajsa said...

sånt där händer då fan inte i stockholm! De hade lagt PÅ 500 spänn istället. typ.
Men det blev himla fint och jag är väldigt glad för din skull. Och lite avundsjuk. Tapet, soffa, stol. Vill ha!

Olga said...

Ja du Kajsa, ibland kan västkusten vara bästkusten! ;)

Martin; don't be a hater.

Miriam said...

Åh, det kommer bli så fiiiint! och schysst snubbe!:D

och LOL på 'kuckelura' X''D Äh, det finns en massa saker som suger med att vara singel, men en massa bra saker med. typ att kompromisser aldrig behövs.;)

Äh, du får en fin låt!
---> http://open.spotify.com/user/tnamaid/playlist/7iSEAzkewGiF6crNfgQTNG

Catalina said...

Ja, jag känner igen mig. Det är så svårt att få precis så som man föreställt sig lägenheten när man är 2 som ska bestämma! Är kanske på väg att bli ofrivilligt singel själv, hur sjukt lät inte det där? aja men det ser riktigt fint ut, lyckos dig som fick en sån fin soffa o stol för 500 kr, men vart?!!