Thursday, 17 February 2011

Pernilla Wahlgren

tycker tydligen att bära dessa mössor med pälstofsar IS DA SHIT! På sin blogg uttrycker hon sig så i alla fall, medans hon samtidigt upplyser läsarna att det är så coolingarna säger, is da shit.
Jag vet inte, jag har aldrig haft någon uppfattning om Pernilla. Jag har väl varken tyckt bu eller bä om henne, jag har aldrig lyssnat på hennes musik, inte ens när jag var liten och tanten var typ "poppis" på 80-talet.
Men nu, nu tycker jag att Pernilla Wahlgren is da idiot.
Inte nog med att hon tycker att hon ser bra ut i den där fula barn-mössan, inte nog med att hon är 40+ och faller för grupptrycket och går runt och köper vad alla andra har, för att det är "modet". Men det som stör mig mest, är att hon totalt nonchalerar folks inlägg på hennes blogg och skyller ifrån sig med att hon köpte mössan innan allt det här om blårävarna blev känt. Ursäkta mig? Vad trodde hon egentligen? Att man frågade rävarna om lov att ta deras päls? Att det är en kul grej för dem?
Sedan vägrar hon ge svar på tal på sin blogg utan skriver:
"Men då jag varken säljer eller marknadsför dessa mössor så känner jag att jag inte har nån skyldighet att försvara mig mer än så."

Pernilla, att skriva om dessa mössor på din blogg, att förklara hur mycket du älskar dem och skriva vart man kan köpa dem, är marknadsföring. Kom in i matchen för fan och ta ansvar för din okunnighet!


Just writing about some has-been that thinks it's cool to wear an ugly hat with fur of foxes and then apparently must be pro animal cruelty since the foxes suffer immensely in fox farms.

13 comments:

Dina said...

Åh, jag såg om de där (ovanligt fula) mössorna på nyheterna häromdagen. Så himla hemskt. Man kan ju visst ta ansvar genom att inte konsumera dem. Man kan väl inte förvänta sig något vettigt resonemang från henne uppenbarligen.

Olga said...

Nej, tydligen så hade hon väl inte så mycket bakom pannbenet...

branx said...

Kan man få mössan med Pernillas päls på?

ruejas said...

Väl rutet, Olga. Pernilla och alla andra pälsälskare gör mig riktigt, riktigt illamående.

kajsa said...

Pernilla ska ju tydligen bo här någonstans inte så långt ifrån där jag bor på Lidingö. Vi kanske ska gå dit och lägga teckningen i hennes brevlåda?

Olga said...

Håller med dig Nathalie.

Kajsa; JA!!! haha, eftersom hon ändå inte vill kännas vid min teckning och tar bort min kommentar med länken på hennes blogg.

Däny said...

Fantastisk! Så grym.

julia said...

Det är hemskt det sär med mössorna! Usch..:(

Olga said...

Däny, tackar. :)

Julia, det är så idiotiskt jäkla hemskt att jag inte kunde låta bli att rita om det.

julia said...

Hahaha jag läste just inlägget på hennes blogg och såg din kommentar!! så jäkla rätt bara! Bra där!! :D

Ausgeflippt said...

Hittade din blogg via en kommentar som du hade skrivit i "Tant Pernillas" blogg...

Bra skrivet av dig både på hennes blogg och i din egen. Teckningen är dessutom urcool! Får jag låna den och lägga upp i min egen blogg?

Ha en bra dag :-)

Olga said...

Ausgeflippt;
Tack och absolut! :)

Ea said...

Å vad underbart! Hatar ärligt talat hela jävla familjen Wahlgren. Men mest Pernilla, så himla osypatisk människa.

Förresten, vad grymma dina teckningar är!