Monday, 28 November 2011

Det har hotats

med att ta bort min blogg ifrån favoriter och sluta att läsas om det inte blir mer konst/snuskinlägg. Så här har du din snuskiga stockholmare...

3 comments:

Maria said...

Hej! Jag hittade din blogg igår och måste bara säga att jag gillar dina teckningar jättemycket. Fina och roliga och intressanta och inspirerarnade :$

jag läste långt bak i bloggen att du gärna förklarar eller ger tips. Jag tänkte mest på promarkers. För jag har googlat och youtubat en del hur man kan skugga med dom, men jag tycker att allt jag gör med dom blir så jävla BARNSLIGT på något sätt. Tänkte först det är för det blir så lite kantlinjer för jag försökte skugga med promarkersen istället, men även om jag lägger på det efteråt ser det jättetöntigt ut jämför med vad jag kan annars. Och jag älskar ju mina promarkers, vill ju använda dom. Har du några råd? :)

Olga said...

Hej Maria,
vad kul att du har hittat hit och tack för dina fina ord!

Jag hjälper gärna till med tips och råd, dock så arbetar jag inte med promarkers alls, så jag kan nog inte hjälpa dig så mycket med det. Men varför tycker du annars att det blir så barnsligt?
Jag kan tänka mig att promarkers är lite som när man målar med akryl och använder medium för att spä ut färgen och då kunna arbeta med lager. Man bygger på färgen och då blir bilden mer "levande" och inte så platt. Våga också att färglägga eller skugga med andra färger än bara grått/svart.
Vet inte om detta hjälper dig så mycket, men det gäller att testa sig fram och bara göra! :)

Maria said...

Åh! Tack, ska experimentera lite! Vad gillar du att rita med? :)