Friday, 13 April 2012

Som blivande konstvetare

blir jag matad med olika konstnärer och konstverk varje dag och då jag är lite svag för rokokon, tog jag en Fragonard målning och geekade till den lite. För att om vi ska vara riktigt ärliga, så blir allt faktiskt lite bättre med Star Wars referenser.

7 comments:

kajsa said...

Älskare! Det roliga är att man, eller kanske bara jag?, först ser enbart figurinen i mittens huvud och först sen alla andra runtomkring. Fint fint fint. Önskar att vi hade mer nakna väggar så jag kuna tapetsera med dina bilder överallt. <3

Lena said...

Du är fantastiskt rolig! :D

Maria said...

Skulle älska att ha den på väggen hemma! *hint* hint* ;)

Maria said...

Nu har jag köpt den på society6! :D

Olga said...

Kajsa, det är fullt naturligt att du ser det så. :) Det handlar om perspektivlagarna och ljussättning. Konstnären vill att det ska vara det första du ser, då det är hon som är fokus. :)

Åh, Maria jag skulle tipsa dig om att jag hade lagt upp den på society6 sidan, men du hann före mig. :) Vad kul att du köpte den, du måste visa sen med bild när du har den på väggen! :)

Lena, PUSS!!!

alekzandra said...

Åh, läser du konst- och bildvetenskap? Hoppas du trivs, läser själv b-kursen nu.

Olga said...

Alekzandra, ja läser grundkursen just nu. Tycker att det är grymt givande och ångrar nästan att jag har lagt så mycket tid på lärarutbildningen. Vad kul att du läser b kursen, blir det roligare och roligare? :)