Friday, 15 June 2012

Jag ska inom kort

ta bort den här bloggen. Jag uppdaterar ganska sällan och ännu mer sällan får jag feedback på det jag lägger ut här. I början använde jag bloggen som en ventil, för att få ut känslor om David, men han är helt ute ur mitt liv, finns inga känslor att ventilera längre. Nu känns det bara som om allt mitt gnäll går rakt ut i rymden, where nobody can hear you scream. Ja, jag körde precis en filmreferens. Jag är en filmnörd, det var väl inget nytt?

8 comments:

Anonymous said...

tyvärr är det väl så att man förlorar läsare om man inte uppdaterar så ofta. Men ta du en pasu från bloggandet och kom tillbaka när och om du känner för det.

Anonymous said...

Har funderat på att ge feedback många ggr, men eftersom det är så olika med hur man vill ha det har jag låtit bli. Men visst, säg ordet bara så feedbackar jag!

Anonymous said...

Vad synd! Jag kommer sakna dina konstverk!

Karin-Barin said...

NEEEEEEIIIJJJEE :''''''( Kommer sakna dig förfärligt mycket! Vet att du finns på Instagram och så men, det känns så opersonligt på samma gång. Rövens också. Nåväl, ska istället tacka för allt du tagit från din fantastiska hjärna och gjort ord och bilder av. Du är magisk! <3

Sofie / Komigensofie said...

Nej nej nej nej! D: Åh, det gör alltid lika ont i hjärtat när en av ens favoritbloggar försvinner. Fan i helvetes! Kan man följa dig någon annanstans? Som Karin-Barin skrev här ovanför har du instagram? Vad heter du där?

Åh, så himla tråkigt att din blogg försvinner. Jag har inte varit så bra på att kommentera, det vet jag. Men ååh... :(

Olga said...

Karin, DU är magisk! <3

Sofie; <3 <3 <3!

Anonymous said...

Jag skrev till dig en gång förut. Eftersom att jag fascinerades av din konst. Det är väldigt tråkigt att någon riktigt duktig, både bloggare och konstnär, försvinner.
Det har varit roligt att följa dig och du har givit inspiration på alla sätt och vis. Du verkar stark som person, och det är fint.

Nymphalidae said...

Jag läser alltid din blogg, feedbacken finns i mitt hjärta ;) Men ska börja kommentera från och med nu.