Friday, 28 September 2012

Men ni vet,

så har man en bra dag och allt och så råkar man se detta på facebook och då är det kört. Jag slutar att fungera tvärt av. Mår så psykiskt dåligt att jag seriöst måste gå och lägga mig för kvällen. Måste ligga i sängen i fosterställning och hata världen samtidigt som mitt hjärta brister när bilden av den här lilla rävungen kommer att för alltid finnas i mitt huvud. För alltid.
Jag mår så jävla dåligt.
Jag kan inte förstå hur människor kan vara så grymma. Hur?
Hur fan kan man bära päls idag? Bryr man sig inte om andra liv än sitt egna? Eller är man bara så äckligt jävla ointelligent? Samma sak gäller att man äter kött. Har man verkligen noll koll?
Jag säger det helt sonika, bär DU päls och följer min blogg så kan du dra åt helvete på en gång. Vill inte ha dig här. Tack och adjö!
3 comments:

Anonymous said...

Bra sagt!

Det behövs fler som du som verkligen ryter till när det gäller våld och övergrepp mot djur.

Sia

Amanda said...

Uh vad jobbigt det blev. Har en liten pudel vid namn Frank bredvid mig. Tänk om han hängde där. Slutade busa med honom för en stund men ska nog börja kasta en strumpa fram och tillbaka igen.

Olga said...

Anonym, blir förvånad över att mer folk inte ryter till. Man undrar om de har noll empati?

Amanda, det skär sig i hjärtat. Min hund ser ut som en liten fjällräv och man vill bara krama om honom och pussa honom hela dagen när man får se sådant här.