Thursday, 8 September 2011

Idag borde jag

tvätta, städa, plugga, hämta ut kurslitteratur från bibblan, kontakta CSN, kontakta min VFU samordnare, svara på mail, gå till universitetet, ta en fika med han som ville fika, måla färdigt en tråkig målning eller lägga upp lite grejer på Blocket/Tradera.
Men jag orkar inte, jag vill inte. Istället gräver jag huvudet i sanden i form av att titta på film och rita strunt som detta.
Idag tar jag ledigt från mitt liv.

5 comments:

Maja said...

Hittade till din blogg idag genom styleroom. Underbara målningar. Hur mycket skulle du ta för denna eller leksaks apan om dom var till salu? Lever viserligen på existens minemum, men man kan ju få drömma, och det kommer ju faktiskt en jul :) Varma hälsningar/ Maja

maja said...

:) ?

Olga said...

Nämen Maja! Förlåt att jag hade missat att svara på din kommentar. Ibland, beroendes på om jag hämtar mailen från laptopen eller iphonen, så hamnar kommentar notifieringar i spam foldern och då missar jag att se att någon har kommenterat. Så ursäkta, menade absolut inte att ignorera dig.
Tack för komplimangen, kul att du gillar det jag gör. :)
Målningen med apan såldes dessvärre under en utställning för något år sedan.
Denna teckningen har jag dock kvar, den är A4 stor och är ritad med tusch. Mina teckningar brukar ligga på A4 500-800 kr, A3 1000-1200 kr och uppåt. Då denna inte är så detaljerad kostar den 500 kr.
Maila mig på pappersplan@gmail.com om du är intresserad, eller om du har något särskilt i åtanke som du vill beställa.
Ha en fin helg! :)

maja said...

Ingen fara. Blir glad att du svara. Ah, trevligt. Får kanske ta och önska mig detta i julklapp eller födelsedags present då =) Just nu räcker knappt pengarna till mitt nikotin och räkningarna.

Gud, asså. Är detta en jätte olämpling fråga så glöm att jag ställde den. Men skulle jag få kunna skriva ut denna och förgylla min tavel väg med ? Vill du inte så respekterar jag det självklart. Ha en fin vecka!

Olga said...

Maja, jag tycker absolut att du ska önska dig något i födelsedagspresent eller julklapp! :)
Självklart får du skriva ut teckningen om du vill, är inget jag kan förhindra folk från att göra. Dock tycker jag att det är fint att du frågade först.
Ha en fin kväll!