Saturday, 21 January 2012

Först idag

kommer den första riktiga snön i Göteborg. Blä!
Inte för att jag inte gillar snön, men man hade liksom fått förhoppningar om att våren var runt hörnet. Så en dag som denna hade varit gött att bara stanna hemma på soffa och slappa såhär.

Men nej, istället måste jag ut till akuten och följa med mitt ex som blev slagen och BITEN på armen, igår på jobbet. Allvarligt? Vem fan biter en bartender? Vem fan biter överhuvudtaget?

5 comments:

Karin-Barin said...

Så jävla surt, man kunde liksom känna aningar om våren i luften. Jag tänkte att jag kanske skulle slippa behöva köpa några vinterskor i år, men nej. Nu lär det ju ligga snö fram till april. Plus att hela sveriges infrastruktur brakar sönder varje gång det snöar. Åh jag orkar inte! Vad heter du på instagram förresten? Vill hemskt gärna följa dig!

Therese said...

Jag bits :) fast inte folk jag inte känner :)

Olga said...

Karin, ja men eller hur! Jag har klarat mig på sneakers hittills och tänkte, yes jag slapp köpa fula vinterskor iår. Men jag vägrar! Det är trots allt Göteborg, så slasket kommer att försvinna snart. :)
Åh, kul att du vill följa mig på IG. Namnet där är Cisternas. :)

Therese, man får bita ibland. Men då får man bita snällt och personen ska vilja bli biten. ;)

Karin-Barin said...

Om det ska hålla på och frysa/smälta om vart annat funderar jag annars på om man kanske ska skita i skor helt och bara investera i ett par skridskor. Går fort - och man slipper halka!

Debbie said...

Fy fan vilka tuffa bilder du ritar! Du är grymt duktig!
Älskar att lsa din blogg :)