Tuesday, 27 March 2012

Fan

vad jag är less just nu. Försöker att plugga inför en tenta som jag har på fredag, men det är riktigt svårt då jag är så sömnig och har så ont i handen. Igår kväll försökte jag att hjälpa en bortsprungen katt, som jag i två månader har sett lappar överallt om. Men katten ville tydligen inte få hjälp och bet mig istället i handen.


Imorse vaknade jag med en uppsvullen hand, gick till läkaren som med en orolig blick sa "Du MÅSTE åka in till sjukhuset om det blir värre under kvällen!!!" Annars ska jag in till honom igen imorgon så att han får bedöma hur det går med handen. Tydligen så är det en rätt nasty infektion och då jag är allergisk mot penicillin, har jag fått en mes-antibiotika som inte verkar bita så hemskt mycket på infektionen.
Suck, min hand håller alltså på och dö.

4 comments:

alexandra said...

oj, vad läskigt! hoppas att det blir bra med handen.

Olga said...

Tack Alexandra, det hoppas jag med! :(

Linda said...

Åh fy din stackare, jag vet hur det där känns. Kattbett blir i stort sett ALLTID infekterade, även om man tvättar ordentligt efteråt, de har så mycket bakterier i munnen. Kan trösta dig med att det iallafall inte ser värre ut än andra kattbett jag sett. Och TUR att det inte tog i någon led (ett finger), det hade varit tio resor värre kan jag lova :( Hoppas det snart går ner!

Karin-Barin said...

http://www.geekologie.com/2012/02/battle-for-breafast-star-wars-vehicle-pa.php Där har du något att glädjas över, världens mest fantastiska frukost liksom!