Tuesday, 6 March 2012

Med ganska jämna

mellanrum så får jag en städa-genom-att-kasta-grejer-ryck och rensar ut all plotter och tjafs som man av någon anledning alltid lyckas att samla på sig. Det är en alldeles underbar känsla och allt känns alltid så mycket fräschare och snyggare hemma, även fast det kanske bara handlar om saker i byråer och lådor. Igår fick jag en sådan ryck och rensade även både min iMac och Macbook. Där i hittade jag en mapp med bilder ifrån en bok som jag hade ritat åt David. Själva boken har jag slängt i soporna för länge sedan, men där satt bilderna av den och hånade mig. Påminde mig om känslor som jag helt frivilligt och gladeligen slängde på en ovärdig människa.
Men istället för att låta fyndet kännas som om kniven i ryggen vrids, lägger jag upp den här, som en påminnelse att aldrig någonsin gå på en sådan nitlott igen.
Så varsågod, här får ni beskåda 66 sidor av ren idioti.
Namnet David betyder "den älskade", därav bokens titel. (Ja. Jag vet. Patetiskt.)


Photobucket

3 comments:

Caroline said...

väldigt fint, tråkigt dock att det var till en person du upptäckte inte förtjänade den. har själv gjort en liknande grej till en som jag upptäckte senare inte var värd ett piss

kajsa said...

Detta är med största sannolikhet den finaste kärleksförklaringen jag NÅGONSIN sett. Det här med att alla brudar grinar ihjäl sig åt Ryan Gosling i the Notebook och frierier i tårtor/champagneglas/hjärtformade askar, alla sångern skrivna till människor som fått hjärtat att slå miljoner med extra slag och romantiska ögonblick förevigade i bilder. Dom är ingenting emot det här. Och det spelar ingen roll att han inte förtjänade dig. Att han inte förtjänade den här boken. För den skulle kunna vara till någon annan. Någon som får kall luft att bli varm.
Känn inte att boken var ett misstag, känn att det var det finaste du någonsin gjort för någon. Vem den än var till.

Jag vill visa Mikael den här och säga "ser du? det är såhär du är för mig."

Olga said...

Caroline, ja det känns onekligen bortkastat då.

Kajsa. Lilla snäckan. Visste du att namnet Kajsa betyder "den finaste, bästaste lilla hamstern som man vill ha med sig överallt i fickan hela tiden för att kunna pussa på stup i kvarten"? True story. :)
Det du skriver värmer så fint, gillade speciellt det där om någon som får kall luft att bli varm. <3
Vet du vad, Mikael är säkert jättefin men det är han som borde visa detta för dig och säga "det är såhär jag känner för dig".
Du är så himla fin. <3 <3 <3!!!