Wednesday, 24 November 2010

Jag älskar blocket

för ibland kan man hitta riktiga fynd där. Jag har länge spanat efter en skänk/sideboard på loppisar, men alla har legat över 1000kr strecket. Detta är något som min studentplånbok har rynkat på näsan åt (eller det hade den i alla fall gjort om plånböcker hade näsor). Den här fick jag för 450 kr genom blocket. Den behövde bara lite färg


och vips så blev den perfekt! Vad är det med katter och kameror förresten? Hon ställer sig alltid fram och posar när jag tar fram kameran.


I got a new sideboard really cheap the other day, all it needed was a little white paint. What is it with cats and cameras? She always sits and poses when I bring out the camera.

7 comments:

Carolina said...

Åh herre jissanesss! Vad snyggt det blev, grattis! och sån vacker katt du har!

Olga said...

Eller hur, det blev mycket bättre va? :) Var lite rädd att jag skulle få lite utskällning här av folk som inte tycker att man ska måla om gamla möbler.
Katten Smilla, hon är en liten prinsessa som alltid spelar på att hon är söt och charmar alla. ;)

branx said...

Snyggt! Jättefint! Men varför har du målat katten?!

en liten grej.. kanske skulle du sätta
en förstärkning i mitten av möbeln,
tror ev inte att den är anpassad för din tunga tv.

Olga said...

Martin, jag tror att den fixar det då den är förstärkt i mitten genom att det går en bräda tvärs över. Alltså, det är fyra hyllplan istället för två långa. Get my drift?

branx said...

Jag är ändå rädd för att den kan explodera i eld och rök. Och det skulle ju skada värdet på din lägenhet :/

Dock tror jag den kan hålla för din tv. Så länge du inte har sex på tv(n).

Lena said...

Fiiiiint! :)

kajsa said...

Sjukt jäkla jättefint! Har du sett bordet jag och min man har i vårt vardagsrum? Det var ett mörkt rokokobord som vi slipade och målade vitt. Fint som tusan det med. Great minds think alike!