Friday, 26 November 2010

Jag har aldrig i hela mitt liv

blivit sämre bemött som jag blev idag när jag ringde till Thorns kundtjänst. Jag ringde för min mammas del, jag skulle själv aldrig ha något att göra med det sketföretaget.
Hur som helst, killen på kundtjänst var HELT värdelös, han ville bara lägga på snabbt och när han avbröt mig och inte lät mig tala till punkt, fick jag ett "tala då!" efter att ha påpekat detta. Då fick jag nog, sa att jag tyckte att han var dryg och bad om att få hans namn två ggr, innan han sa tack och la på luren i örat på mig!!! Fattar ni? Han var uppkäftig mot mig och han la på luren i örat på mig! Jag var helt skakis så förbannad jag var efteråt...

Men, ni vet när man ringer till en kundtjänst och de svarar med företagets namn och deras egna namn snabbt så att man knappt uppfattar vad de säger?
Jag hann uppfatta vad han sa, så Daniel på Thorns kundtjänst i Solna, detta är till dig. För att du är den största skiten som jag någonsin har haft onöjet att prata med. Oproffsigare och uppkäftigare kundtjänst får man leta efter. Undra om Thorn utbildar sin personal överhuvudtaget?

7 comments:

julia said...

Hej! vad för sorts pennor ritar du med?? Du ritar verkligen jätte fint! :D

Olga said...

Tack Julia! :)
Jag ritar oftast med Staedtler pigment liners eller med flytande tusch.

Elina said...

nää, jobbigt! har jobbat med att sätta dit folk som daniel (betygsätta olika kundservicear och sätta dit dom som inte beteer sig). bäst är systembolaget! dom blir man alltid glad av.

Hannah said...

ring tillbaka och klaga! berätta hur du blev bemött, prata med hans chef. sådär ska INGEN få bli bemött och det är viktigt att man säger ifrån. och jag måste bara säga en sak om systembolaget; de är förvisso snälla men de kan inte sitt jobb. ringde dit för en vecka sen för att fråga om en öl som de inte kunde se aaaaalls skulle komma in. den var på hyllorna i onsdags. usch vad gnällig jag låter nu! men man måste klaga, annars blir ju inget bättre!

ilias Patlis said...

hahaha... hittade din blogg precis... riktigt roligt inlägg :) Först läser man hur sur och vilken skithög den så kallade Daniel är och så avslutar du med den illustrationen :) epic!

Olga said...

Ha ha tack Ilias! ;)
Du är epic!

Ylva said...

you go girl! jag skrattade gott åt detta inlägg!