Wednesday, 24 August 2011

En av fördelarna med att vara sambo

är att man alltid har någon att fråga om rådgivning när man har fastnat med en teckning. Mitt ex var aldrig konstnärlig lagd, men han visade alltid intresse för det jag gjorde och försökte alltid att hjälpa mig när jag ställde frågor. Så just nu, första gången på bra länge, sitter jag och förbannar över att jag bor alldeles själv. Gnällspiken har talat.


One of the advantages of living with somebody, is that you can always ask for advice when you get stuck with a drawing. So today, for the first time in a long while, I'm whinging over not living with a smelly boy.

4 comments:

Dina said...

Kan också vara en fördel att ha en blogg om man kör fast;) Men den här bilden ser jättefin ut hittills.

Olga said...

Dina, så sant så. :) Men jag kan inte riktigt visa upp den här teckningen helt å hållet och således få råd och tips, då den tydligen ska ges bort som present. Nu tror jag inte att killen som ska få den följer min blogg, men man vet liksom aldrig.

Henrik said...

sv: för att feministerna använder genussnacket som sitt största vapen.

nej för du är ju förmodligen den enda i världen som pluggar till lärare eller? eeeh vänta nu, har bara jobbat två år på skola och är färdig lärare om 1 år, men go for it, läxa upp mig i hur mycket mer genus du kan än vad jag kan. för som man har man ju inte de kunskaperna, trots att man jobbat i ett kvinnodominerat yrke som ända man, men nej då, genus har jag aldrig stött på, aldrig någonsin......shit alltså, tack föra att du öppnade mina ögon, sov nog under genuslektionerna i skolan. ta reda på fakta först, innan du yttrar dig.

Olga said...

Henrik, du är den enda som använder något som vapen. Du använder feminism som ett skällsord och drar alla över kam. Du gör det till att genus handlar om ett könskamp, när det i själva verket inte är det. Du gör det även nu, när du rabblar upp att du jobbar i ett kvinnodominerat yrke och du insinuera att jag tycker att du inte har de kunskaperna på grund av ditt kön.
Vidare så har jag inte läxat upp dig någonstans om att JAG kan mer om genus än vad DU kan. Jag ifrågasatte om hur påläst du egentligen är, eftersom du tycks ha fått det om bakfoten om vad genus verkligen handlar om. Du förvränger det, såsom du försöker att förvränga mina ord nu. Men som du sa, du sov säkert under alla oändliga genuslektionerna som ges under lärarutbildningen. Det skulle förklara ett och annat om din syn angående genuspedagogik så att säga...